Jelenlegi hely

Hagyományos kandalló és kályha

A kandalló a lakás dísze. Exkluzív megjelenésű hagyományos légtérfűtéses kandallók és kályhák a luxust viszik nappalijába a lobogó tűz látványával. A kandalló hátrányai közé sorolják, hogy csak egy adott helységet fűt, és mivel sugárzó hőt ad, csak a kandalló előtt tartózkodva élvezhetjük a melegét. Az új generációs vízteres kandallók és kályhák már a központi fűtés-rendszer vizét is melegítik, ezáltal az egész épület fűtését ellátják.

A Wodtke® cég által gyártott kandallók és kályhák egyszerre nyújtják a központi fűtés kényelmét, és az exkluzív megjelenést

Modern, kerámialapos tűzhely CERAN® kerámia üveglap főzőfelülettel

A CERAN® kerámia üveglap a mai magas-technológiai főzőfelületek között kulcsszerepet játszik egy forradalmian újfajta tűzhely létrehozásában. A fekete CERAN® lapok áttetszők, sima és pórusmentes felületük sokévi használat után is kopás- és karcmentes marad.

Kiváló tulajdonságainál fogva a CERAN® kerámiaüveg ideális főzőlap.

Cookie

 

Termékeink:

Kandalló

A kandalló a lakás dísze. Exkluzív megjelenésű luxus kandallók különleges hangulatot árasztanak, egyedivé varázsolják nappaliját...

Vízteres kályha

Az új generációs vízteres kandallók és kályhák már a központi fűtés vizét is melegítik, ezáltal az egész épület fűtését ellátják.

Lap tetejére