Jelenlegi hely

Videó letöltések - kandallók

Paradigma-Wodtke termékek

Paradigma-Wodtke luxus kivitelű és exkluzív megjelenésű hagyományos fatüzelésű és pellettüzelésű vízteres kandallók, kályhák légtérfűtésre és központi fűtésre.

Paradigma-Wodtke vízteres pelletkályha

A Paradigma-Wodtke pelletkályhák és pelletkandallók a a CO2 semleges pelletet égetik el szabályzott módon. A pellet adagolása a pellettartályba történhet manuálisan, de lehetőség van automatikus pelletöltő rendszer kiépítésére is. A z indítás automatikusan történik idő, vagy hőmérséklet alapján, de kombinálva összetett rendszerekkel a fűtésvezérlés által is. A fűtési rendszerre puffertárolón keresztül történő kiépítés esetén a használati melegvíz ellátását is biztosítja. Független kiépítés esetén a beépített vezérlés szabályozza a kályha, vagy kandalló működését automatikus vagy manuális úton.

Pelletkandalló működés közben

Paradigma-Wodtke Frank vízteres pelletkandalló működés közben. A pellet égetése során a kazán automatikusan szabályozza az égési levegőt a leg optimálisabb hatásfok elérése érdekében, ezáltal sokkal kedvező a tüzelőanyag felhasználás. A kazán lekapcsolása automatikusan történik ugyan úgy mint az indítása a beépített processzoros vezérlés által, vagy kombinálva összetett fűtési rendszerekkel.

 

Lap tetejére