Jelenlegi hely

Rólunk

Az alternativ-energia.eu honlapot azzal a céllal indítottuk útjára --mint a Paradigma Gmbh SystemPartnere 2009 óta-, hogy a Német Paradigma "U" vákuumcsöves CPC tükörrel ellátott napkollektor rendszerek, valamint a Paradigma különböző energiatakarékos, környezetbarát fűtésrendszereiről közérthető és elfogulatlan döntést elősegítő információt kapjanak azok is, akik nem szakemberek a napkollektor, a pelletkazán, kondenzációs gázkazán fűtésrendszer témakörében.

A cég megalapításának legfontosabb előzménye 1986-ban történt csernobili atomerőmű katasztrófa volt. A Paradigma Deutschland GmbH több mint 25 éve környezetbarát, megújuló energiaforrásokat felhasználó fűtéstechnikai berendezések kutatására, fejlesztésére, gyártására és forgalmazására létesült. A gyártásra kerülő berendezések Németországban készülnek, a legmagasabb műszaki színvonalon és minőségben. A környezetbarát technológiai rendszerek közül a legfontosabb a napkollektor rendszer, a pelletkazán és a kondenzációs gázkazán.

Bemutatjuk referenciamunkáinkat a teljesség igénye nélkül, ahol megtekintheti a kivitelezés során illetve a kész munkákat, rövid leírást olvashat a kivitelezett rendszerekről, azok elemeiről és funkciójukról...

Lap tetejére