Jelenlegi hely

Pályázatok

Vissza nem térítendő Uniós pályázati lehetőségek

Az Új Széchenyi Terv keretében 2014-től új, hét éves Uniós költségvetési ciklus indul, a pályázati kiírások folyamatosan jelennek számtalan kitűnő vissza nem térítendő támogatási lehetőség várható tehát a vállalkozások, önkormányzatok, egyházi és civil szervezetek részére. Összességében 7 080 milliárd forint értékben fog támogatás érkezni a magyar gazdaságba. Az új támogatások 60 százalékát közvetlenül a vállalkozások pályázhatják meg, 40 százalék jut infrastruktúra fejlesztésre. A kormány célja továbbra is, hogy az elérhető EU és hazai források 95-100 százalékát kihelyezzék.

Önnek miben tudunk segíteni?

Együttműködő partnereinkkel együtt

 • komplex energetikai szolgáltatás (minősített létesítményenergetikai szakértőkkel energetikai auditok, tanulmányok és vizsgálatok elkészítése)
 • pályázatírás (projekt fejlesztéstől a közbeszerzésen át a projekt megvalósításáig)
 • kivitelezés
 • napkollektor rendszer, szilárd biomassza alapú energetikai rendszer tervezésében, kivitelezésében, napelemes áramtermelési rendszerek megvalósításában
 • projektfinanszírozás

Adatait és elérhetőségeit pályázatíró és komplex energetikai szolgáltatást nyújtó partnerünkkel együtt bizalmasan kezeljük, kizárólag az ingyenes pályázati audit szolgáltatáshoz használjuk fel.

Amennyiben szándékában áll vissza nem térítendő Uniós pályázati támogatást igénybe venni, úgy iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy időben tudjuk tájékoztatni a lehetőségekről.

Tervezett pályázat a korszerűtlen családi házak hőszigetelésére, a nyílászárók cseréjére, valamint a villamoshálózat felújításának támogatására

Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára bejelentette, hogy jövő tavasztól lehet pályázni a korszerűtlen családi házak felújításának támogatására. A támogatás keretösszege 150 milliárd forint, melyből akár 3 millió ház is megújulhat.

A pályázat keretében az alábbiakat támogatják

 • épületek hőszigetelése
 • nyílászárók cseréje
 • villamos- és vízhálózatok felújítása

A támogatási intenzitás várhatóan az alábbiak szerint alakul:

 • 45 % – önrész
 • 40% – vissza nem térítendő támogatás
 • 15 % – kamatmentes, visszatérítendő támogatás

Jövő tavasszal indul a korszerűtlen családi házak felújítását célzó pályázat, a 150 milliárd forintos támogatásból 2020-ig akár 3 millió ilyen ház is megújulhat - mondta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára.

A kidolgozás alatt álló pályázat keretében az épületek hőszigetelését, a nyílászárók cseréjét, valamint a villamoshálózat felújítását támogatják, munkát adva ezzel a kis- és közepes méretű vállalkozásoknak - tette hozzá az államtitkár.

A felújítási költség 40 százaléka lesz vissza nem térítendő, uniós támogatás, míg az önrész várhatóan 45 százalék lesz. A maradék 15 százalék pedig kamatmentes, visszatérítendő támogatásból származik majd. Ezt a legkisebb hányadot még nem hagyta jóvá az EU - vázolta a finanszírozást Szabó Zsolt.

http://www.hirado.hu/2015/08/05/tavasztol-lehet-palyazni-a-regi-csaladi-...

Költségvetési és állami szervek villamos-energia költségének csökkentése érdekében KEOP-2015-4.11.0 azonosító számú pályázati felhívás.

A kormány döntött a  „Napelemes rendszer fejlesztése költségvetési és állami szervek villamos-energia költségének csökkentése érdekében” KEOP-2015-4.11.0 azonosító számú pályázati felhívás meghirdetéséről, így annak megjelenésére a közeljövőben lehet számítani.

A kiírás célja napelemes rendszer fejlesztése költségvetési és állami szervek villamosenergia költségének csökkentése érdekében, várhatóan 100%-os támogatási intenzitással.

Amennyiben élni kíván a lehetőséggel, várjuk mielőbbi visszajelzését, hogy megkezdhessük az előzetes felkészülést, és a kiírás megjelenésekor azonnal tájékoztathassuk a részletekről.

A Kormány 1358/2015.(VI.2.) Korm. Határozata

Magyar Közlöny 205. évi 75. szám 6767-6768 old.

Lap tetejére