Jelenlegi hely

Minőségpolitikai elveink

1. Kiemelkedő minőség

A napenergia rendszer megvásárlására, felszerelése, valamint az üzembe helyezése után gyakorlatilag ingyenesen és korlátlanul történő használása mindenki számára hosszú távú befektetés. Ezért kiemelkedő minőségű terméket érdemes vásárolni, amely egy egész generációt kiszolgál. A hosszú távú hibátlan működést, és ezen időszakra a megfelelő teljesítményt csak minőségi anyagok tudják biztosítani.

Az Ön részére minőséget adunk mind az anyagokban, mind a kivitelezésben!

2. Hosszú távú garancia

Az "U" vákuumcsöves napkollektor CPC tükörrel rendszerre 10 év garanciát adunk - amennyiben szakembereink szerelik fel, helyezik üzembe az Ön részére, valamint az évente kötelező karbantartás elvégzése is megtörténik.

Ez jelenleg az egyik leghosszabb garancia, melyet Magyarországon napkollektor rendszerre az Ön részére adnak.

3. PARADIGMA németországi cég termékeit használjuk

Ez a cég a világon az egyik legjobb minőségű napkollektor termékeket és napkollektor rendszereket gyártja. Több évtizedes szakmai tapasztalata a napenergia hasznosításának területén kiemelkedő és megbízható szakmai hátteret nyújt.

Magyarországon jelenleg piacbevezető árat alkalmazunk a napkollektor termékek és napkollektor rendszerek tekintetében. Tehát Ön most lényegesen kedvezőbb áron vásárolhatja meg az "U" vákuumcsöves napkollektor CPC tükörrel rendszert.

4. Hibátlan működés

A termékek hibátlanul és a megfelelő teljesítménnyel működnek extrém napkollektor hőmérsékleten is, tehát -30 °C -tól + 270 °C -ig. Ezeket a hőmérsékleteket csak a kiváló minőségű kollektorok bírják meghibásodás nélkül megfelelő teljesítményt nyújtva.

Tehát a családdal akár hetekre is nyugodtan üdülni mehetek, vagy lehet kánikula heteken keresztül, az "U" vákuumcsöves napkollektor CPC tükörrel rendszer nem fog tönkremenni, nem fog felrobbanni a tetőn.

5. Szakmai felkészültség, tapasztalat

A PARADIGMA németországi cég több évtizedes szakmai tapasztalata segítségével bármilyen épület napenergia rendszerét meg tudjuk valósítani, bármilyen fűtési rendszerre rá tudjuk csatlakoztatni.

6. Megbízhatóság, precízség és pontosság

Kérésére

  • személyre szabott árajánlatot kap a helyszíni felmérés után,
  • megtervezzük az "U" vákuumcsöves napkollektor CPC tükörrel rendszerét,
  • elkészítjük pályázatát, hogy az állami támogatást igénybe tudja venni,
  • beszerezzük, felszereljük, üzembe helyezzük napenergia hasznosító rendszerét.

A német precízség és pontosság világhírű!

Lap tetejére