Jelenlegi hely

Napkollektorok

A Nap kimeríthetetlen energiaforrás. Csaknem 5 milliárd éve sugározza a fényt és a hőt. Fél perc alatt több energiát ad, mint amennyit a teljes emberi faj egy év alatt elhasznál, ráadásul mindezt teljesen ingyen, és emberi léptékkel számolva korlátlan ideig!

A Solar-technológia lehetővé teszi, hogy a mai energiafüggő világban egy olcsó, környezetkímélő és modern fűtési megoldást alkalmazzunk.

A világ leghatékonyabb, legmegbizhatóbb, legmagasabb energiahozamot garantáló napenergia hasznosító berendezése. Paradigma AquaSystem napkollektor rendszer.
(Prof. Dr. Klaus Klitzing Nobel-díjas német tudós)

A korlátlanul rendelkezésre álló napenergia hasznosításával egy háztartás teljes melegvíz ellátását biztosítani lehet

Hogyan csökkenthetem fűtési költségeimet?

A Paradigma tárolók az Aqua System vizes napkollektoros rendszerekhez, kondenzációs gázkazánokhoz, pelletkazánokhoz lettek kifejlesztve.

A Paradigma napkollektor rendszerek segítségével rendkívül jelentős megtakarításokat érhetünk el a használati melegvíz előállítása és a fűtési költségek tekintetében. Ennek a megtakarításnak szemléltetésére közzétettünk egy programot, aminek segítségével könnyen kiszámítható a százalékos költségcsökkenés.

A Paradigma Aqua napkollektoros rendszer és a Paradigma  fűtésvezérlései lehetővé teszi a felhasználónak, hogy a Paradigma SystaWEB alkalmazáson keresztül on-line nyomon kövesse rendszere működését. Igényeinek, komfortérzetének megfelelően változtassa az ingatlana fűtési hőmérsékletét /leállítva vagy elindítva azt/, illetve távolról felügyelje mobiltelefonról, tablet PC-ről, laptopról.

Az "U" vákuumcsöves napkollektor jelenti a kollektorok fejlődésének új irányát

Gyakori kérdések a napkollektor rendszer működésével kapcsolatban

A napkollektorok működéséről és összetett szolár rendszerekről készült rövidfilmek

Paradigma SystaSolar Aqua II. szolár szabályzó és Paradigma STAqua szolár állomások

Lap tetejére