Jelenlegi hely

Videó letöltések - kazánok

Bemutató rövidfilmek a Paradigma Pelletti automatikus működésű lambdaszondás pelletkazán rendszerekről, a fűtés és használati melegvíz ellátására. Pellettároló és fűtésvezérlés kiépítésével.

Pelletkazán és kályha egy családi házban

Automatikus működésű pelletkazán kiépítése családi ház kazánházában a fűtés és használati melegvíz ellátására. A kazánhoz a helység adottságainak maximális kihasználása érdekében csigás pellettovábbítás lett pellettároló lett kiépítve pellettárolóval. A kazán hamueltávolítása gyors és komfortos és egyszerű, melyet fűtési idényben egy vagy két alkalommal szükséges végrehajtani. A családi házban kiépítésre került továbbá pelletkandalló is a komfort növelése és a költségek csökkentése érdekében.

Paradigma Pelletti III. lambdaszondás automatikus működésű pelletkazán

Paradigma Pelletti III. lambdaszondás automatikus működésű pelletkazán kazánházi kiépítése. A kazán működés közben látható a beépített vezérlésekkel együtt amelyek a SystaComfort II. fűtésvezérlés és a pelletkazán működését szabályzó Pelletti III. vezérlés. A kazán pellet ellátása vákuumos úton történik a kazánházban kiépített pellettárolóból pelletvakond segítségével /SonnenPelletMaulwurf/. A pelletvakond automatikusan gyűjti össze a pelletet és továbbítja  a kazán átmeneti tárolójába. A kiépített rendszer puffertárolót is tartalmaz, így az épület fűtése és használati melegvíz ellátását is biztosítja a pelletkazán.

Pelletkazán tűztér működés közben

Paradigma Pelletti automatikus működésű pelletkazán tűztér a kazán működése közben. A primer / égéstányérnál/ és szekunder /égéstér üstnél/ levegő szabályzott betáplálásának köszönhetően az égési folyamat kb. 1 000-1 200 0C-on történik. Ezáltal magasabb, 93%-os hatásfokot lehet elérni, tökéletesebb az égés és kevesebb hamu keletkezik.

Pelletvakond működés közben I.

A pelletvakond /SonnenPelletMaulwurf/ az előre kiépített pellettárolóból gyűjti össze a pelletet, melyet vákuumos úton továbbítja a pelletkazánhoz. A pelletvakond működését a pelletkazán szabályozza az átmeneti tárolójának töltöttségi foka alapján.

Pelletvakond működés közben II.

A pelletvakond /SonnenPelletMaulwurf/ az előre kiépített pellettárolóból gyűjti össze a pelletet, melyet vákuumos úton továbbítja a pelletkazánhoz. A pelletvakond működését a pelletkazán szabályozza az átmeneti tárolójának töltöttségi foka alapján. A kazán vezérlésén beállítható a működési időpont is, így akár éjszakára ki is kapcsolható, csak a kazán átmeneti tárolójának  teljes kiürülésekor indul újra.

 

Lap tetejére