Jelenlegi hely

Videó letöltések - napkollektorok

Bemutató rövidfilmek a Paradigma  "U" vákuumcsöves CPC tükörrel ellátott napkollektor működéséről és összetett szolár rendszerekről fűtésrásegítésre és használati melegvíz előállítására.

AQUA PLASMA napkollektor

Rövid bemutatófilm a Paradigma Aqua Plasma "U" vákuumcsöves CPC tükörrel ellátott napkollektorról. Akár 25%-al is nagyobb teljesítmény az innovatív titán és plasma technológiának köszönhetően.

Napkollektor felszerelése

Német nyelvű bemutatófilm.

Paradigma CPC Azzurro napkollektor felszerelése az épület tetőszerkezetére és HMV tároló kiépítése a kazánházba a meglévő rendszerrel való összekötésével családi házban.

Paradigma CPC "U" vákuumcső működése

Bemutató rövidfilm a Pardigma "U" vákuumcső működéséről. A beérkező napenergia hasznosítása, és a vákuumcső kialakításának köszönhetően az energia átadása az "U" vákuumcsőben keringő fűtési víznek.

Paradigma Systemhaus

Rövid számítógépes animáció a Paradigma rendszer és a rétegfeltöltős processzorvezérelt frissvízmodullal ellátott tároló működéséről. A kazán, vagy pelletkazán a tároló felső harmadát fűti a használati melegvíz és a fűtés céljából. Amikor a napkollektorok megfelelő mennyiségű energiát termelnek a vezérlés a kazán működését leállítja és a tároló fűtését a napkollektorok veszik át. Amikor a hőigény, vagy a melegvíz igény a tároló energiáját elhasználták akkor lép ismét működésbe a kazán.

Paradigma Aqua II. Solar System

Rövid bemutatófilm a Paradigma Aqua II. szolár hidraulikai állomásról és az integrált vezérlésről. A hidraulikai egység teljesen automatikus működésű, érintőképernyős színes kijelző, automatikus szivattyúszabályozás a térfogatáramnak megfelelően. Összegzi a mérési adatokat amit tárol, a megfelelő kiegészítő egységen keresztül internetes hozzáféréssel mobil telefonon is lekérdezhetőek az adatok, információk.

 

Lap tetejére