Jelenlegi hely

Kondenzációs pelletkazán

PELLEMATIC® Condens kondenzációs pelletkazán

 1997-ben a Pellematic volt az első teljesen automatikus pellet fűtési rendszer, amely forradalmasította a kazánpiacot. Most a Pellematic Condens új mérföldkövet hozott létre.

A Pellematic Condens kondenzációs kazán közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a legmodernebb pellet fűtési rendszerek fejlesztésében és gyártásában. Az eredmény egy pellet fűtési rendszer, a jól ismert égés szabályozó technológia mellet az új és úttörő kondenzációs technológiával is rendelkezik.

Termékeink:

PELLEMATIC® Condens kondenzációs pelletkazán

A Pellematic Condens kondenzációs pellet kazán közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a legmodernebb pellet fűtési rendszerek fejlesztésében és gyártásában.

Pellematic Smart

Az integrált kondenzációs technológiának köszönhetően a Pellemtic Smart XS106,1% -os hatékonyságot eredményez. Ez abszolút csúcs, összehasonlítva más pellet fűtőberendezésekkel.

PELLEMATIC® MAXI kondenzációs technológiával

Pellet fűtés kondenzációs technológiával 64 kW-ig.

A kondenzációs technológiával rendelkező Pellematic Maxi a Pellematic sorozat bevált technológiájára épül, és a legmagasabb szintű hatékonyságot kínálja.

PELLEMATIC® pelletkazán

Az ÖkoFEN-től az eredeti Pellematic®. 1997-ben ez volt az első típusvizsgált, teljesen automatikus pelletfűtési rendszer a piacon.

Úttörő találmány a mai napig, amely mindig az optimális megoldás a modernizálók számára, az ideális fűtési hőcserélővel.

Lap tetejére